Εκκρεμές ΙΖΙS

 

Πολλά ευρήματα συνδεδεμένα με την Αίγυπτο, αποδεικνύουν πως η γνώση της ραδιαισθησίας ήταν γνωστή και εφαρμοζόταν την εποχή των Φαραώ. Στους τάφους βρέθηκαν εκκρεμή κατασκευασμένα από διάφορα υλικά. Ένα από αυτά είναι και το εκκρεμές IZIS, το οποίο λειτουργεί σε συμφωνία με τη θετική πρόθεση του ανθρώπου που το χρησιμοποιεί, σαν πομπός ή δέκτης οποιασδήποτε ακτινοβολίας.

 

Τα εκκρεμή Izis στο πάνω τμήμα τους, έχουν σχήμα Αιγυπτιακού σταυρού που συμβολίζει τη ζωή. Στο κατώτερο τμήμα τους, έχουν τέσσερις ή οκτώ κυλινδρικές πλάκες και σαν ενισχυτές θετικής ακτινοβολίας, εκπέμπουν κύματα λευκού/υπέρλευκου φωτός. Χρησιμοποιούνται θεραπευτικά στη χρωματοθεραπεία, τη διαγνωστική και τη βιομετρία.

 

Η χρήση τους :

• Μας προστατεύουν από βαμπιρισμό ενέργειας, μάτιασμα κλπ

• Ισορροπούν και εναρμονίζουν την δραστηριότητα των τσάκρα και το κεντρικό κανάλι της σπονδυλικής στήλης

• Καθαρίζουν και προστατεύουν το ενεργειακό πεδίο γύρω από τον άνθρωπο.

• Βελτιώνουν την οδήγηση και δημιουργούν μια ασπίδα προστασίας που αποτρέπει τα ατυχήματα (τοποθετούνται κάτω από το κάθισμα του οδηγού)

• Χρησιμοποιούνται για να ελέγχουμε την ποιότητα των τροφών, βοτάνων, φαρμάκων, ποτών και άλλα.

• Χρησιμοποιούνται σε διάφορες δραστηριότητες που σχετίζονται με τη διάγνωση , τη θεραπεία και την βιομετρική έρευνα.

 Χρησιμοποιούνται σαν εκκρεμές, σαν μενταγιόν και γενικά είναι καλό να τα έχουμε πάντα μαζί μας.

 

Είδη IZIS:

 1)     Χάλκινο IZIS (25 mm) και IZIS Macro (45 mm):

Tο IZIS έχει τέσσερις κυλινδρικές πλάκες με μία σφαίρα και το Macro οκτώ κυλινδρικές πλάκες με δυο σφαίρες. Το πρώτο ακτινοβολεί λευκό χρώμα και το δεύτερο υπέρλευκο (που περιλαμβάνει όχι μόνο τα χρώματα της ίριδος αλλά κι έναν άπειρο συνδυασμό χρωμάτων) και έχει την διπλάσια ισχύ από το πρώτο. Υπάρχει επαργυρωμένη και επιχρυσωμένη έκδοση.

 

2)     IZIS οργονίτη (8 cm, 20 cm):

Πέρα από τις παραπάνω χρήσεις του, έχει επιπρόσθετα και τις χρήσεις του οργονίτη που το καθιστά ιδιαίτερα αποτελεσματικό πολλαπλασιάζοντας όλα τα οφέλη εις το μέγιστο, επειδή δρα συνεργιστικά και σε συνδυασμό με την Ιερή Γεωμετρία. Αυτός ο συνδυασμός φέρνει στο επίπεδό μας πληροφορίες από ανώτερες διαστάσεις οι οποίες μας βοηθούν πολύ στις θεραπείες.

 

 

Copyright © 2014 Alkiona.net, All Rights Reserved.