Ιερή Γεωμετρία

 

 Η Ιερή Γεωμετρία επεκτείνεται σε όλες τις διαστάσεις της ορατής και αόρατης πραγματικότητας. Περιλαμβάνει τα αρχικά σχέδια που ονομάζονται αρχέτυπα και με βάση των οποίων έχουν δομηθεί τα πάντα. Η Ιερή Γεωμετρία είναι το φως, η αρμονική μουσική, το σύμπαν. Το ανθρώπινο σώμα είναι η ενσάρκωση της Ιερής Γεωμετρίας όπως την αποτύπωσε και ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι στον Βιτρούβιο άνθρωπο.

 

Η Γεωμετρία λέει ο Σωκράτης στην Πολιτεία του Πλάτωνα, κάνει την ψυχή να αντικρίσει την ουσία των όντων. Έλκει την ψυχή προς την αλήθεια και αναπτύσσει το φιλοσοφικό εκείνο πνεύμα που εξυψώνει το βλέμμα προς τα ανώτερα πράγματα. Κάθε γεωμετρικό σχήμα έχει μια συγκεκριμένη δομή και εκπέμπει μια συγκεκριμένη συχνότητα. Είμαστε φτιαγμένοι από γεωμετρικά σχήματα. Μέσα μας εμπεριέχονται όλες οι ποιότητες των σχημάτων και οι ενέργειες τους. Οτιδήποτε υπάρχει στο υλικό σύμπαν είναι φτιαγμένο από γεωμετρικά σχήματα. Γι αυτό και κάθε ον ή υλικό αντικείμενο, εκπέμπει τις δικές του συχνότητες και έχει το δικό του ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Κάθε σχήμα/σύμβολο μας επηρεάζει υποσυνείδητα σε μεγάλο βαθμό. Μας επηρεάζουν γιατί είναι κάτι που ήδη το έχουμε μέσα μας, είμαστε δημιουργημένοι από αυτά κι έτσι εκ φύσεως μπορούμε και συντονιζόμαστε μαζί τους. Μέσα μας γνωρίζουμε πως τα πάντα είναι ενέργεια. Η ενέργεια αλλάζει ποιότητα και ιδιότητες ανάλογα με την δομή και τους σχηματισμούς που παίρνει. Μέσα στο κάθε σύμβολο βρίσκονται όλες οι δομικές μονάδες του σύμπαντος. Τα σύμβολα μπορούν να επεξηγήσουν μεταφορικά τη συνεκτικότητα όλης της ζωής και του πνεύματος, μέσα στο Σύμπαν.

 

Με άλλα λόγια, τα γεωμετρικά σχήματα είναι καταγεγραμμένοι κώδικες ενός Ανώτερου πνεύματος, που επικοινωνεί με μας μέσω των σχημάτων. Κάθε σχήμα εκπέμπει ενέργεια δημιουργώντας αρμονία, ενσωματωμένη απαλά μέσα στην ενέργεια του περιβάλλοντος. Από αυτή τη γεωμετρική δομή κάποιες πληροφορίες ενεργοποιούνται στο πνεύμα μας. Αυτή η πληροφορία προκαλεί ουσιαστικές αλλαγές στην εσωτερική μας πραγματικότητα. Τα γεωμετρικά αντικείμενα που είναι διαθέσιμα στο πολυποίκιλο θησαυροφυλάκιο της Ιερής Γεωμετρίας προσελκύσουν την προσοχή των πολυδιάστατων όντων που δρουν σε συνάρτηση με μας σε ένα πνευματικό επίπεδο. Οι κοινές δραστηριότητες, μαζί με τις πληροφορίες πού παραδίδονται στα βάθη της συνείδησής μας διευκολύνονται από το σχήμα της ενέργειας – αυτό ονομάζεται σύμβολο. Τα σχήματα της ενέργειας κατά κάποιο τρόπο είναι εμφυτεύματα ενέργειας που επιτρέπουν την προσωπική μας ανάπτυξη και την ανταλλαγή γνώσεων  πέρα από διανοητικές επινοήσεις. Με τη δημιουργία ενός ανοικτού διαύλου επικοινωνίας, τα σχήματα της ενέργειας διευκολύνουν κατά τη διάρκεια της προσαρμογής μας, την πρόσβαση στις δονήσεις που παράγονται από την Ανώτερη Διάνοια. Δεν είναι δική μας επιλογή. Τρόπον τινά μας επιλέγουν αυτοί. Μας υποστηρίζουν καθώς αλλάζουμε τη ζωή μας και μας καθοδηγούν μέχρι να φτάσουμε στην πλήρη πραγμάτωση. Οι προθέσεις και οι δυνατότητες μας, καθορίζουν ποιό θα είναι το κατάλληλο γεωμετρικό σχήμα για να αλληλεπιδράσει μαζί μας. Κάθε φορά που η επιρροή τους αυξάνεται, γινόμαστε μάρτυρες σημαντικών γεγονότων. Αυτά τα γεγονότα είναι ένα δυνατό καθοδηγητικό φώς που μας δείχνει τη σωστή κατεύθυνση, δημιουργώντας γέφυρα μεταξύ εμάς και των επιθυμιών της ψυχής μας . Τα σχήματα της Ιερής Γεωμετρίας διαθέσιμα στη συνείδησή μας είναι η αληθινή αρχή των πάντων. Αντηχώντας με το σκοπό της ζωής μας και τις αναζητήσεις της ψυχής μας, μας παροτρύνουν να φτάσουμε στην ολοκληρωτική πραγμάτωση. Οι εσωτερικές ασκήσεις που κάνουμε σε συνδυασμό με τα ιερά σχήματα μας εξαγνίζουν και μας βοηθούν στην υπέρβαση των εμποδίων μέχρι να φτάσουμε τελικά στο σκοπό μας. Μόλις ολοκληρωθεί η σύνδεση με την Πηγή, θα το αισθανθούμε με κάθε πτυχή του ήδη απεριόριστου πνεύματός μας. Θα έχουμε την αίσθηση ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ανοιχτές πόρτες που πριν φοβόμασταν να τις ανοίξουμε.

 

 

Κάποιες βασικές γνώσεις που θα οδηγήσουν σε μια καλύτερη κατανόηση για το πώς λειτουργούν οι εφαρμογές Ιερής Γεωμετρίας.

 

 

Από τον κεντρικό πυρήνα-Ηλιο του σύμπαντος με όλες τις περαιτέρω διαστάσεις του στον πνευματικό κόσμο,  πηγάζουν τα πάντα, η ύπαρξη σε όλο της το μεγαλείο  σφονδυλικά (fractallly)  , έμβια όντα και μη. Όταν κάποιος αισθανθεί αυτή την σχέση που υπάρχει μεταξύ του εαυτού του και της Πηγής του σε όλες τις διαστάσεις του, αυτό σημαίνει πως ζει μέσα στην συμπαντική Αγάπη. Ο τρόπος που συνδέονται τα πάντα μεταξύ τους είναι πάνω στις αρχές της Ιερής Γεωμετρίας. Έτσι μπορούμε να παρομοιάσουμε την Αγάπη σαν τον ηλεκτρισμό που ρέει στα σύρματα της Ιερής Γεωμετρίας. Υπάρχουν όμως όντα που δεν αναγνωρίζουν αυτή την βασική πραγματικότητα κι έτσι βιώνουν περιορισμό μέσα στην ίδια τους την ύπαρξη που προκαλεί πόνο. Για όσα διαλέγουν τον δρόμο της επιστροφής, υπάρχουν διάφορα μέσα για να αναγνωρίσουν και να συγχωνευτούν σε αυτήν την Αλήθεια που διέπει την ύπαρξή τους.

 

Ζούμε σε μια εποχή όπου τα πάντα αναμοχλεύονται σε υπέρμετρο βαθμό και γι αυτό,  η ανάγκη για την ανθρωπότητα να συνειδητοποιήσει την σοφή δόμησή της και να συντονιστεί με τον παλμό της συμπαντικής Αγάπης, έχει γίνει πιο επιτακτική.

 

Η εργασία για να συμβεί αυτό είναι ένα προσωπικό ζήτημα. Πρέπει ο καθένας μας να κάνει αυτό που αρμόζει στην περίπτωσή του για να μην αποτελεί παραφωνία και να ζήσει σε αρμονία με το Είναι του και με το Όλον.

 

Όποια μέθοδο κι αν ακολουθεί για να συμβεί αυτό, πρέπει η εργασία να γίνεται σε όλες του τις διαστάσεις, ολοκληρωμένα, σε ένα βαθύ επίπεδο που να αγγίζει τα έγκατα της ύπαρξής του, ειδάλλως  τα αποτελέσματα θα είναι πρόσκαιρα και θα αμφιταλαντεύεται μεταξύ του επιθυμητού και του μη επιθυμητού.

 

Όποια πρακτική,  θεραπευτική αγωγή, βοήθημα, ή εργαλείο όπως τα τεχνουργήματά  μου κι αν εφαρμόζει, είναι απλά ένα χέρι βοήθειας για να μπορέσει από πεσμένος που είναι να σηκωθεί όρθιος στις διαστάσεις πάνω στις οποίες εργάζεται. Για να γίνει όμως ανεξάρτητος και ολοκληρωμένος, είναι απαραίτητη η εργασία με τον εαυτό του σε ένα βαθύ επίπεδο, η οποία  θα επενεργήσει στην ίδια του την ψυχή, αυτό το κομμάτι μας που θα απομείνει όταν αφήσουμε πίσω το υλικό μας σώμα, και για την οποία μετάβαση, έτσι θα είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι .

 

Πως λειτουργούν αυτές οι εφαρμογές Ιερής Γεωμετρίας:

 

Στην εποχή που ζούμε κάνουν θραύση οι παρεμβολές που είναι υπό την μορφή συχνοτήτων και δονήσεων που είναι ενάντια στην φυσιολογική λειτουργία του ανθρώπου. Ως εκ τούτου και η ανάγκη ύπαρξης των τεχνουργημάτων μου για να αντισταθμίσουν αυτή την τεχνητή ανισορροπία.

 

Ο τέλειος Άνθρωπος βέβαια  δεν έχει ανάγκη κανενός βοηθήματος επειδή δεν υπάρχει τίποτε που να τον αποσυντονίζει. Αυθόρμητα αναγνωρίζει την απατηλή υπόσταση των αρνητικών συχνοτήτων ή οποιαδήποτε άλλη αντιξοότητα και δεν τον αγγίζουν.  Μέχρι τότε όμως, πρέπει να φτάσουμε στο σημείο να μπορούμε να διακρίνουμε ποιο βοήθημα είναι το καλύτερο για μας στην κάθε περίπτωση που προβάλλει στη ζωή μας και να το εφαρμόσουμε.

 

Αυτό που προσφέρω είναι κάτι απλό που έχει να κάνει με την δομή του σύμπαντος, και συνδυάζει τρείς παράγοντες:  1) Την δικής μας εστίαση και πρόθεση απέναντι στις αρνητικές συχνότητες, 2) τα σύμβολα της Ιερής Γεωμετρίας που «ορίζουν» την φυσική δομή του σύμπαντος στον αόρατο κόσμο και 3) την πεμπτουσία του ανόργανου κόσμου, οι πολύτιμες πέτρες και μέταλλα,  που «ορίζουν» τον ορατό.

 

Μετά από κάποιο διάστημα χρήσης τους, όταν αντιληφθούμε πως λειτουργούν, τότε αν βρεθούμε κάπου με αρνητικές συχνότητες χωρίς αυτά, συντονιζόμενοι ενεργειακά με την σκέψη μας μαζί τους, θα λειτουργήσουν σαν να τα είχαμε μαζί μας.

 

 

 

Copyright © 2014 Alkiona.net, All Rights Reserved.