Οκτάεδρο (3 σε 1) μέσα στη βάση οβάλ

 

Όταν είμαστε έτοιμοι για κάτι καινούργιο στη ζωή μας, αυτό ήδη είναι εκεί στον αόρατο κόσμο, μας περιμένει και είναι έτοιμο να ενεργοποιηθεί για μας. Το οκτάεδρο (που συμβολίζει τον αέρα, βάση των Πλατωνικών Στερεών), λειτουργεί στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, καθώς επίσης και στο καθένα ξεχωριστά, στο ηλεκτρικό ή μαγνητικό, ανάλογα με ποιο επίπεδο έχει ανάγκη το σώμα μας. Εκπέμπει πολύ υψηλή ενέργεια (σε κβαντικό πεδίο) και με αυτό τον τρόπο καθαρίζει σε κυτταρικό επίπεδο ότι αρνητικό υπάρχει που μπλοκάρει την ομαλή ροή της συμπαντικής ενέργειας. Με αυτό τον τρόπο βοηθά την συνειδητότητα μας να ανοίξει σε ανώτερες ποιότητες, όπως αγάπη, σοφία κλπ. Λειτουργεί στο συνειδητό, υποσυνείδητο και υπερσυνειδητό επίπεδο. Το οκτάεδρο, χρησιμοποιείται σαν εκκρεμές στην εφαρμογή θεραπείας σε άλλους και στην αυτοθεραπεία. Βοηθάει στην εναρμόνιση των Τσάκρας, στην εξισορρόπηση του αριστερού και δεξιού ημισφαίριου του εγκεφάλου, στο «άνοιγμα» του Τρίτου Ματιού και εκπέμπει ευρύ φάσμα χρωμάτων κυρίως χρυσό, πλατίνα, ιώδες και μπλε χρώμα και γι αυτό και χρησιμοποιείται στην χρωματοθεραπεία.

 

Το οκτάεδρο συνεργεί ώστε να πραγματοποιούνται ευχές και επιθυμίες και να δημιουργηθούν ασπίδες προστασίας, ηρεμία και ειρήνη. Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε χώρο. Εκπέμπει ασημένια δόνηση στην κορυφή του και στο μέσο εκπέμπει δόνηση ροζ.

 

Ασημί: σημαίνει αποδοχή των πράξεων και των αποφάσεων μας. Αντιπροσωπεύει την δόνηση της Κινητήριας Δύναμης. Επιτρέπει την πραγματοποίηση των ονείρων μας. Επενεργεί στην συνείδηση. Είναι ο καθρέφτης της ψυχής, βοηθά στην ενδοσκόπηση και στην ανακάλυψη λανθασμένων επιλογών που έχουμε κάνει στο παρελθόν.

 

Ροζ: Αντιπροσωπεύει την δόνηση της Κοσμικής Ενέργειας. Εναρμονίζει το Τσάκρα της καρδιάς και εξαλείφει την δυσλειτουργία της. Είναι η εκδήλωση της Συμπαντικής Αγάπης.

 

Βάση Οβάλ

Το σχήμα της βάσης οβάλ είναι σχεδιασμένo με βάση την χρυσή τομή της Ιερής Γεωμετρίας.

 

 

Copyright © 2014 Alkiona.net, All Rights Reserved.