Σουνγκίτης, η θαυματουργή πέτρα του 21ου αιώνα

 

 

Ο Σουνγκίτης είναι μια πολύτιμη πέτρα που βρίσκεται μόνο στην περιοχή Καρέλια της Ρωσίας. Έχει ηλικία δυο δισεκατομμύρια χρόνια.

Από επιστημονική έρευνα που έχει γίνει, ανακαλύφτηκε πως περιέχει μια ουσία που υπάρχει μόνο σε ανθρακικά πετρώματα (διαμάντι, γραφίτη και καρβίδιο) το φουλερένιο το οποίο είναι η μόνη ουσία που κόβει το διαμάντι. Ο τρόπος που λειτουργεί είναι πως δημιουργεί μια εξατομικευμένη κβαντική δίνη, που εξισορροπεί το ενεργειακό μας σώμα στην ολότητά του. Επίσης περιέχει μια μεγάλη γκάμα ιχνοστοιχείων και ως εκ τούτου, όταν βάζουμε Σουνγκίτη μέσα σε μια κανάτα με νερό εκλύονται σε αυτό τα ιχνοστοιχεία κι επιπλέον αυτός επαναφέρει στο νερό την ποιότητά του και την φυσική του δομή. Επιπλέον εξουδετερώνει τα βαρέα μέταλλα, τις οργανοχλωριούχες ενώσεις, τα νιτρικά, νιτρώδη, κατάλοιπα κολλοειδούς σιδήρου, φυτοφάρμακα, διοξίνες, φανόλες καθώς και πολλούς ιούς και βακτήρια. Επίσης οι ευεργετικές του ιδιότητες δεν χάνονται ακόμα και στο βραστό νερό που χρησιμοποιούμε για τσάι, καφέ και σούπες. Πριν την χρήση του, το βράζουμε σε νερό για 10 λεπτά. Αυτό το νερό το πετάμε. Μετά, το βάζουμε στο νερό για 12 με 24 ώρες για να ενεργοποιηθεί πλήρως το νερό. Κάθε εβδομάδα τσεκάρουμε αν ο Σουνγκίτης είναι καθαρός κι αν δεν είναι, το καθαρίζουμε με σόδα ή ξύδι. Κάθε τρεις μήνες το βάζουμε στον ήλιο και σε 6 μήνες μειώνεται η δύναμή του.

Στο πνευματικό επίπεδο φέρνει αρμονία. Στο νοητικό επίπεδο μας βοηθά να αντιμετωπίσου-με τις ανησυχίες και τη θλίψη και να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές στη ζωή μας. Στο φυσικό, ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα κι επιταχύνει την διαδικασία της αποτοξίνωσης. Έχει επίσης θαυμάσια αποτελέσματα στα φυτά και στα ζώα.

Χρησιμοποιώντας νερό Σουνγκίτη για πλύσιμο, μας βοηθάει σε διάφορες δερματικές παθήσεις, το δέρμα του προσώπου και του σώματός μας γίνεται λαμπερό, λείο, σφιχτό, ελαστικό, οι μικρές ρυτίδες εξαφανίζονται, τα σπυράκια σκάνε και φεύγουν και το πρόσωπο αποκτά μια υγιή και νεανική εμφάνιση. Η πιτυρίδα εξαφανίζεται, σταματάει την τριχόπτωση και κάνει τα μαλλιά λαμπερά και μαλακά.

Σαν κομπρέσα, βουτάμε μια γάζα σε νερό Σουνγκίτη επιθέτοντάς την στο σημείο με το πρόβλημα επί 1,5 με 2 ώρες, σε πληγές, τσιμπήματα, φουσκάλες, εκδορές και εγκαύματα. Επίσης σε αρθρίτιδες, αρθροπάθειες και κιρσούς.

Για μπάνιο, βάζουμε μέσα στο νερό Σουνγκίτη. Έτσι δυναμώνει το σώμα, φεύγει το στρες, ομαλοποιείται ο ύπνος και μια σειρά από τέτοια μπάνια βοηθούν σημαντικά στις μετεγχειρητικές ραφές, έκζεμα και μύκητες.

Γαργάρες με χλιαρό νερό Σουνγκίτη (που έχει μείνει στο νερό τρεις μέρες) βοηθούν στον λαιμό (αμυγδαλές και πρήξιμο) και στο στόμα (ουλίτιδα,στοματίτιδα και περιοδοντική νόσο).

Εισπνοή με ατμούς από ζεστό νερό Σουνγκίτη (μερικές ώρες στο νερό) βοηθά στα κρυολογήματα, βρογχίτιδα, ρινίτιδα και στηθάγχη.

Πίνοντας το νερό, αργά, σε μικρές γουλιές, χλιαρό, μας βοηθάει στη θεραπεία ασθενειών του πεπτικού συστήματος, μυοσκελετικό σύστημα, νευρικό σύστημα, ουροποιητικό σύστημα, νοσήματα του κυκλοφορικού συστήματος. Πονοκεφάλους, αλλεργίες, άσθμα, ανικανότητα, αναιμία, ασθένειες του ήπατος, καρδιαγγειακά νοσήματα, χολοκυστίτιδα, ωτίτιδα και ασθένειες των νεφρών. Επίσης σταθεροποιεί τον μεταβολισμό υδατανθράκων σε διαβητικούς και επιβραδύνει την ανάπτυξη του καρκίνου των κυττάρων και το AIDS / HIV. Συνιστάται να πίνουμε τουλάχιστον τρία ποτήρια νερό Σουνγκίτη την ημέρα, ακόμα κι αν δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα.

Επίσης μας προστατεύει από την ηλεκτρομαγνητική και γεωπαθητική ακτινοβολία και

μας συνδέει με τις ενέργειες της Γης και τα στοιχεία της.

Copyright © 2014 Alkiona.net, All Rights Reserved.